El passat divendres es va inaugurar al Molí Nou de Quartell l’exposició ‘Paisatges i bodegons’ de Ginés Sáez, una mostra de pintura i artesanía feta a mà per aquest artista de nascut al barri del Cabanyal ara fa 85 anys.

La temática de la mostra es centra en la mar i la vida dels mariners: des de maquetes de baixeis històrics fets a mà fins a pintures de bodegons costumistes i imatges dels pescadors faenant a la platja.

Fins ara, Ginés exposava les seves obres a la residencia ‘El Mirador’ de Quartell i ara per fi, ha trobat en el Molí Nou un espai en el que mostrar obertament el seu treball. Aquesta exposició es pot visitar fins el dia 18 de Març. D’altra banda, els cuadres están a la venda al públic. Per a més información cal preguntar al museu.

 

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav